DE STORYBOX

Een selectie van merkverhalen die we samen met onze klanten hebben gecreëerd, hebben we verzameld in deze unieke storybox. Laat je inspireren en vraag hem aan, geheel vrijblijvend. Om je alvast een voorproefje te geven delen we hieronder een verhaal van Piet Klerkx: één van de vele die je kunt vinden in de storybox.

SPECIALISTIN SLAPEN

- PIET KLERKX -

Goed slapen begint bij Piet

Met een ruim assortiment aan kwalitatieve bedden en met adviseurs die het nodige weten over hoe een goed bed de slaap kan beïnvloeden, wil Piet Klerkx zich profi leren als dé slaapspecialist. IVC bundelde deze kwaliteiten in een campagne.

Met de twee doelstellingen in gedachten – het onder de aandacht brengen van het beddenassortiment en de specialistische kennis van Piet Klerkx op het gebied van slapen – ging IVC aan de slag met het concept en het vormgeven van de campagne. De algemene key-visual werd

gefotografeerd in de fotostudio van IVC en ook de slaapadviseur werd letterlijk in beeld gebracht. Het moment van activatie speelt daarnaast een belangrijke rol: bezoekers konden een afspraak maken onder het genot van een gratis ontbijtje. Dat is relaxed wakker worden!

Vraag gratis je storybox aan!

  Let’s create stories!

  En dat begint gewoon met een belletje, mailtje of een kop koffie.
  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Strategie en Concept

  Bij het creëren van merkverhalen beginnen we bij de kern en werken we toe naar de strategie en creatieve boodschap.

  relevantie

  We denken van A tot Z en zelfs daarbuiten: we zorgen dat de boodschap de juiste doelgroep(en) bereikt op relevante momenten binnen de customer journey.

  co-creatie

  En dat doen we samen met jou! We geloven in samenwerken in de breedste zin van het woord. Door kennis te delen, behalen we het beste resultaat.