Sinds augustus loopt Rachel stage bij Reclamebureau IVC. Een stage waarin zij al veel heeft geleerd en komende tijd nog meer gaat groeien als communicatieprofessional en als persoon. Hoe het is om bij IVC stage te lopen? Rachel vertelt er meer over!

In mijn derde jaar kreeg ik de mogelijkheid om stage te gaan lopen. Via een vacature op LinkedIn kwam ik bij Reclamebureau IVC terecht. Tijdens mijn sollicitatiegesprek was de goede sfeer het eerste wat mij opviel. Daarnaast werd het duidelijk dat ik hier enorm veel kon leren op veel verschillende gebieden en van alle facetten binnen een reclamebureau een beetje kon proeven.

Dit bleek helemaal te kloppen. De sfeer binnen IVC is ontzettend gezellig. Iedere donderdag gaan we na het werk met een groep bootcampen, vorige maand genoten we nog van een barbecue en binnenkort hebben we een spelletjesavond. Daarnaast lunchen we elke dag gezellig met z’n allen in de kantine. Niet alleen gezellig op het werk dus, maar ook daarnaast.

‘Ik draai als volwaardig lid mee en krijg veel verantwoordelijkheid'

Ik zit nu nog niet eens op de helft van mijn stage en heb al ontzettend veel dingen mogen doen en kunnen leren. Zo werk ik voor het grootste deel van mijn tijd mee aan een flinke catalogus. Hierbij draai ik als volwaardig lid van het team mee en krijg ik veel verantwoordelijkheid. Daarnaast werk ik mee aan kleinere projecten voor ander toffe merken. Vorige week heb ik last-minute nog een model mogen regelen voor een fotoshoot. Dit betekent veel schakelen met zowel het modellenbureau als de klant. Hier werd ik helemaal vrij in gelaten en mocht al het contact zelf verzorgen.

Ik zou iedereen aanraden om stage te lopen bij Reclamebureau IVC. Je krijgt de kans om ontzettend veel te leren en alle aspecten binnen een bureau te ontdekken. En eigen initiatief wordt gewaardeerd, super leuk dus!
Oh en begin alvast met trainen voor de bootcamp 😉

Ook op zoek naar een toffe stage?

Bekijk hier de openstaande vacatures.