EEN EIGENTIJDS LABEL VOOR SPECIFIEKE WERVING

Hoe vind je als student de ideale vakantiebaan? Bij Synergie Uitzendbureau begrijpen ze als geen ander dat het zoeken naar een vakantiebaan dat past bij jouw wensen en agenda niet altijd makkelijk is. En dat je het liefst zoveel mogelijk wilt verdienen voor die ene paar merksneakers van je dromen of stedentrip met vrienden. Vanuit die behoeften en de grote vraag naar vakantiekrachten het idee voor een nieuw label.

KRAPPE ARBEIDSMARKT VERSUS SPECIFIEKE VRAAG

In deze krappe arbeidsmarkt is de vraag naar vakantiekrachten hoog. Scholieren of studenten die naast hun studie willen bijverdienen hebben volop keuze uit baantjes in de horeca, promotie, retail en talloze andere branches. Hoe bereik en werf je jonge mensen voor een tijdelijke (vakantie)baan voor in branches als de horeca, schoonmaak en zorg? En vooral: hoe maak je het ze makkelijker? De Vakantiewerkwinkel.nl biedt onder één dak vakantiebanen in diverse branches.

“In de overspoelde online wereld is het belangrijk om als merk een relevante en doeltreffende boodschap te hebben."

ONLINE EN LAAGDREMPELIG

We brachten de doelgroep in kaart op basis van leeftijd, levensstijl, mediagebruik en behoeftes. Het concept van De Vakantiewerkwinkel.nl moest dan ook op zichzelf staan en mocht als eigentijds label een geheel eigen tone of voice en look & feel krijgen. Samen met aansprekende CTA’s vormde dit de beeldtaal. Daarnaast is de doelgroep voornamelijk online gericht en vooral op zoek naar gemak. Deze inzichten leidden tot het concept van De Vakantiewerkwinkel.nl: een compacte overzichtelijke website, met duidelijke rubrieken en gemakkelijk te vinden.

WAANZINNIG RESULTAAT

De focus op naamsbekendheid en de laagdrempelige manier van aanmelden op de website zorgde voor een enorm succes in het eerste jaar van De Vakantiewerkwinkel.nl. Honderden potentiële vakantiekrachten melden zich aan via de website. Ook viel De  Vakantiewerkwinkel.nl op bij potentiële werkgevers. De naamsbekendheid zorgde uiteindelijk niet alleen voor aanbod, maar ook voor een stijging in de vraag. Een succesvol label met een mooi toekomstperspectief.

Synergie uitzendbureau vakantiewerkwinkel commercial

Meer weten?

Wil jij ook samen werken aan jouw merkverhaal om mensen te raken én te activeren?
Laat het ons weten!