We kunnen er niet omheen: de bewegingen binnen de markt veranderen de rol van bureaus. De vraag naar specialisaties, zoals branding, concept ontwikkeling, activatie en co-creatie, stijgt. Ook wij merken dit als geen ander door de vragen die klanten ons stellen. Het vertellen en delen wie je bent als merk is belangrijker dan ooit. Al 33 jaar weten onze klanten wie wij van IVC zijn, wat we doen en wat we hebben gemaakt. Daar begint ons merkverhaal.

En dat is wat we doen: unieke merkverhalen creëren die van betekenis zijn voor mensen. Merkkracht, noemen we dat. Die kracht begint dicht bij onszelf. Wat is ons verhaal ? Wij zoeken samen met onze klanten naar hún unieke verhaal en brengen dat tot leven. Met als doel: conversie en loyaliteit.

We hebben onze werkwijze visueel gemaakt. Een plaatje zegt soms meer dan 1000 woorden, toch? Het biedt een houvast voor ons en onze klanten; we moeten het ook niet ingewikkelder maken dan het is.

Wil je op de hoogte blijven van alle toekomstige nieuwtjes, cases en trends volg dan onze social media kanalen. Houd er rekening mee dat we onze naam op deze kanalen binnenkort zullen veranderen van ‘We love retail’ naar ‘Reclamebureau IVC’, zodat jullie en jullie online vrienden ons in de toekomst makkelijker kunnen vinden. Houd onze LinkedIn, Instagram en facebook pagina dus goed in de gaten!

Maar vertel, wat is jouw verhaal? Bel, stuur een appje, mail of brief. Laten we er samen iets mee doen.

Hans – creatief directeur – 06 – 533 72 406 / hans@reclamebureau-ivc.nl